Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva restaurangverksamhet, ost- och delikatessbutik med inriktning mot såväl privatpersoner som företag samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom kunna bedriva konsultverksamhet inom managementområdet med huvudsaklig inriktning mot restaurang- och butiksbranschen. Slutligen skall bolaget kunna äga och förvalta såväl fast som lös egendom.
2020-12* | 2019-12* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 25 | -71 | -36 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 25 | -216 | -38 |
Årets resultat (tkr) | 25 | -216 | -38 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 | 31 | 284 |
Antal anställda |
2020-12* | 2019-12* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 25 | -71 | -36 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 25 | -216 | -38 |
Årets resultat (tkr) | 25 | -216 | -38 |
TILLGÅNGAR | 2020-12* | 2019-12* | 2018-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 176 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 | 31 | 107 |
Tillgångar (tkr) | 3 | 31 | 284 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2020-12* | 2019-12* | 2018-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 | -559 | -343 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 3 | 1 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 588 | 625 | |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 | 31 | 284 |
2020-12* | 2019-12* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2020-12* | 2019-12* | 2018-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 100.0% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 100.0% | -1803.2% | -120.8% |
Kassalikviditet | 0.0% | 5.3% | 17.1% |
Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva restaurangverksamhet, ost- och delikatessbutik med inriktning mot såväl privatpersoner som företag samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom kunna bedriva konsultverksamhet inom managementområdet med huvudsaklig inriktning mot restaurang- och butiksbranschen. Slutligen skall bolaget kunna äga och förvalta såväl fast som lös egendom.